luni, 4 noiembrie 2013

Job opportunity @FROG!

Vrei să lucrezi la FROG?


Nimic mai simplu. Te asteptăm în echipa noastră, dacă te încadrezi în următorul profil care ne place nouă:


 • Ești femeie. Nu ne înțelege gresit, poți fi bărbat, dar în acest caz am creat special pentru tine secțiunea ‘Voluntari’.
 • Ai între 25 și 35 de ani – asta înseamnă că probabil ai experiență în vreo corporație și ești suficient de sictirită încat următorul tău scop în viață este să faci mâncare (pe bani, evident). Mai înseamnă și că probabil stii să scrii cum trebuie un email, să concepi un afiș, să folosesti excel și să faci un plan de afaceri pe o perioadă de 2 ani. Pentru accounting skills primești bonus o prajitură.
 • Nu ai viață socială – sau dacă ai, ești pregatită să renunți la ea. Nu-ți fă griji. Și noi 3 socializăm între noi, restul întâlnirilor pe care le avem sunt de business.
 • Ai condiție fizică – înainte ne plăcea să mergem la sală, la saună sau piscină. Am descoperit între timp că este la fel de util să dai cu mopul, să cari lăzi și să faci livrări. Pentru a nu ne plictisi însă, ne propunem să participăm o dată la 6 luni la o ștafetă sau la semi-maraton. Prezența obligatorie!
 • Îți plac cumpărăturilenu, uită de hăinuțe și accesorii, noi îți oferim shopping-ul vieții tale! Poate te interesează o pubelă, rafturi, adezivi, centrală, oale și alte ustensile pentru bucătărie. Ocazional, te invităm la IKEA pentru mese, scaune, șervețele și lumânări. Organizăm și sesiuni de speed-shopping de ingrediente, de obicei după ora 22.00, înainte de un eveniment care începe dimneața următoare, la 10.00.
 • Îți place muzica TARE în mașină preferăm ROCK FM, însă la Atelier vei avea parte de diversitate (a noastră). Sperăm că suporți Massive Attack și Goldfrapp pe repeat. (ah, și playlist-ul de la Padina )
 • Ești multitaskingadică poți face 4 quiche, în timp ce se coc 30 de cookies, uitându-te în același timp la The Big Bang Theory sau Sex and the City (sezoane și episoade random)
 • Îți place programul fix de 20 de ore pe zi, împărțit echilibrat si armonios între: cumpărături, gătit, livrări, drumuri pe la instituțiile statului, telefoane, testat rețete și niște muncă de birou (MailChimp, Corel, Photoshop, Excel, Facebook, Outlook etc)
 • Iubești animalele – pisicile noastre din curte trebuie hrănite și alintate zilnic
 • Ești spontanăcele mai crețe idei ne vin după multe ore de nesomn și de obicei, seara. Așa că sperăm să te entuziasmeze la fel de tare ideea organizării unui eveniment cu persoane necunoscute la ora 22.00, după ce ți-ai petrecut alte 20 de ore înainte gătind sau participând pe la vreun târg.
 • Ești deschisă la nou – și oricând ai fi gata să te vopsești pe față, să porți perucă, să umbli în tutu sau să împarți flyere pe tocuri de 10 cm.
 • Faci față provocărilor culinare – și crezi că o masă fără chili oil este goală
 • Nu ești alergică la cofeină - înțelegi perfect că marile realizări necesită din plin această substanță; o accepți chiar și sub formă de Cola.
 • Crezi că ești ceea ce mănânci -  așa că vei îmbrățișa gustările frugale constând în covrigei mediteraneeni, snacks-uri, pizza nocturnă și în cazuri foarte speciale, sandwich cu pesto și anșoa (dar despre asta într-o postare viitoare)
 • Crezi în simplitatea chic - și de aceea nu vezi rostul de a cheltui cei 200-300 lei pe care îi vei primi salariu pe întreținere, curent sau  benzină.  Mai bine pe niște ciorapi drăguți sau  o rochie pentru următorul eveniment.


Așadar, așteptăm doritoarele într-o vizită la Atelier FROG, să facem cunoștință.  Și chiar dacă nu te-am convins la capitolul beneficii, te așteptăm oricum. Poate măcar la o seară ad-hoc de boardgames și gătit live pentru tine.  Dacă ai preferințe și ți-ar plăcea să  înveți  și să testezi o rețetă anume, spune-ne dinainte și îți concepem propriul mini-eveniment.
 

 a.m.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu