luni, 16 decembrie 2013

Ce este BOTANIC BRITANIC?

*despre BOTANIC  BRITANIC, FROG Social Club, Crăciun tropical și spații de vis din București


 Știm că mâncarea oferă un minunat prilej de socializare și deschidere a oamenilor către ceilalți și către lucrurile din jur.

Ne-am gândit mult cum să aducem împreună oameni cunoscuți și necunoscuți dornici să experimenteze senzorial. Așa am inițiat FROG Social Club – un pretext de socializare, presărat cu experiențe gastronomice din toate colțurile lumii, cu vin ales, film și alte provocări artistice, sub care se întâlnesc cei curioși să petreacă 4 ore inedite într-un spațiu neconvențional.
Evenimentele FROG Social Club sunt secrete și nu vei ști niciodată ce se întâmplă cu exactitate până nu ajungi acolo. Secretul face parte din rețeta noastră, așa anunțăm evenimentul cu două săptămâni înainte și facem dezvăluiri pe parcurs. Locul de desfășurare este unul atipic, puțin valorificat în restul timpului, în care poate nu ai fost niciodată sau dacă ai fost, cu siguranță îl vei reîntâlni cu alți ochi.

Accesul la eveniment se face pe baza biletelor achiziționate de la Atelier FROG și de la ceilalți prieteni ai noștri pe care îi anunțăm. Prețul biletului nu garantează numai accesul la eveniment, ci o experiență completă, astfel încât, o dată intrat, gândurile tale să nu mai zboare la meniu, lista de prețuri, coada de la bar sau dacă ai o masă rezervă sau nu. De aceea, costul biletului include meniul complet stabilit de FROG în funcție de tematica evenimentului (și în variantă vegană), băuturi alcoolice și non-alcoolice, servirea la masă timp de 4 ore, film și toate celelalte surprize. Biletele nu sunt disponibile la intrare, de aceea este importantă achiziționarea acestora înainte de eveniment.

Ne-am propus ca aceste evenimente să readucă la viață spații valoroase din București, astfel 20% din prețul biletului va fi direcționat pentru sprijinirea acestor spații.

Evenimentul de pe 21 decembrie susține Grădina Botanică din București, un loc fermecat în care oamenii de acolo își doresc vizitatori civilizați care să nu plece cu plantele acasă, dar își doresc de asemenea și să aibă alături oameni care iubesc plantele și natura, de data aceasta în calitate de colegi. În acest moment există 30 de posturi vacante, ceea ce nu permite vizitarea permanentă a Grădinii Botanice sau a serelor, nici posibilitatea de a avea un program de vizită nocturn.

Botanic Britanic pornește de la visul nostru de a petrece un Crăciun tropical, înconjurate de palmieri, orhidee, cactuși și alte plante exotice, toate acestea îmbinându-se cu fascinația pe care ne-o dă eleganța britanică. În încercarea de a ne simți măcar puțin ca la Londra, îi invităm pe oaspeții noștri la o petrecere de Crăciun cu tot dichisul: verde botanic și mov regal, imprimeuri florale, haine vaporoase, sandale sau chiar pălării ca la Royal Ascot. Nu contează însă nici unul dintre aceste indicii vestimentare, trebuie doar să vă simțiți cât mai confortabil pe parcursul celor 4 ore. DRESS CODE-ul este orientativ!

Și pentru că în Londra e vremea cumpărăturilor, deschidem și noi Little Harrods - un spațiu în care vom aduce laolaltă creatori de obiecte frumoase și prețioase, care sa încânte privirile și să deschidă apetitul pentru cumpărături...mai altfel.

Intrarea se va face începând cu ora 18:00 din Șoseaua Cotroceni, pe la intrarea principală în Grădina Botanică.

Pentru preferințe legate de varianta vegană a meniului, alergii sau alte detalii, vă rugăm să ne contactați până vineri, 20 decembrie,  la hello@f-r-o-g.com sau 0723 346 149. 
Biletele sunt disponibile la Atelier FROG (str. Costache Negri, 18A, la PAPIOTA (str. Lipscani, 43) sau ne poți suna sau scrie. 
*BOTANIC BRITANIC este un eveniment FROG Social Club, în parteneriat cu Grădina Botanică 

Detalii pe Facebook:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu