marți, 27 mai 2014

Crazy volunteering opportunity @FROG!

S-ar putea ca asta să fie șansa vieții tale. Și nici măcar nu trebuie să o iei de la zero, să îți părăsești job-ul sau să te muți în altă țară. Tot ce trebuie să faci este să vrei să dai o mână de ajutor. Cum știi dacă ești persoana potrivită? Te ajutăm cu câteva indicii, să zicem cam 10:
  1. Ai organizat vreodată un eveniment care să nu fie masa în familie, berea cu amicii sau o ieșire la bowling? Și nu, nu se pun nici zilele de naștere și nici măcar nunta. Dacă răspunsul este în continuare nu, ia de aici provocare!
  2. Ai vrea să fii o persoană mai organizată, să îți stabilești cu ușurință prioritățile. Nimic mai simplu! TOTUL este urgent cand organizăm un eveniment! :D
  3. Vrei diversitate. Nicio problemă, rezolvăm imediat. Poți fi pe rând om de comunicare sau de vânzări, project manager, secretară, șef de sală, inginer de sunet, DTP-ist, electrician, fotograf, barman, regizor sau chiar scenograf.
  4. Îți place să inventezi – excelent! Și nouă! Vei avea ocazia să îți pui în practică cele mai ciudate idei, atâta vreme cât ne plac și nouă.
  5. Ești pasăre de noapte – ar fi bine să ai antrenament, la noi totul durează cam 48 de ore, fără somn la pachet.
  6. Îți place să vorbești – sperăm că poți îmbina utilul cu plăcutul și că poți fi la fel de carismatic(ă) povestind despre ingredientele folosite, ca atunci când te lauzi la prima întâlnire.
  7. Vrei să cunoști lume nouă –  sperăm ca între 20 și 100 de noi prieteni la fiecare eveniment sunt suficienți. Pentru început…
  8. Vrei să mănânci la noi fără să plătești – Ce zici? Profiți de ocazie? J
  9. Ne-am mai dori să fii o persoană punctuală, responsabilă și entuziastă, să vorbești frumos și să scrii corect, să zâmbești, să iubești mâncarea; și animalele; și culorile; să ai simțul umorului, să îți placă de noi și să crezi că orice este posibil.
  10. Pentru început ești disponibil(ă) pe 6 iunie cel puțin de pe la ora 18:00 până se încheie seara (asta nu știm niciodată când se întâmplă cu exactitate) și eventual a doua zi vreo 2 ore. Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/227821214094352/ 


Dacă ai bifat mai mult de jumătate dintre criteriile de mai sus (9 & 10 are a must!), ești ceea ce căutăm. Poate mai găsești tu alte motive pentru care te-am vrea la noi în echipă. Nu ne trebuie CV sau recomandări, dacă ai ceva important să ne spui, așteptăm email-ul tau în care să ne povestești câte ceva despre tine la: alexandra@f-r-o-g.com

a.m.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu