joi, 24 iulie 2014

Magic sPOT – de la buturugă și măsuță la party pe (lângă) insulă

Plecăm în Carpați să ascultăm Subcarpați J. De pe 25 pe 27 iulie redeschidem Punctul de Tratament FROG de la Padina unde timp de trei zile și trei nopți alinăm durerile de cap ale petrecăreților de la festival. Cu gustări pentru stomac, évidemment.

Cronologic, acum doi ani au fost testate aici primele brioșe făcute de Cătălina și Roxana și servite trecătorilor înfometați de pe o buturugă. Un real succes! Asta a făcut ca anul următor, în formula extinsă de 3, să repetăm experiența, de data asta cu un upgrade la buturugă (care s-a transformat în măsuță pliantă) și cu mai multe experimente culinare. „Cuburile” (cu somon sau chorizo) au fost elementul vedetă – așa că la cererea publicului, le readucem cu noi la Punctul de Tratament, ediția 2014.

Și pentru că anul trecut trecătorii de pe la Punct ne-au recunoscut ca fiind fetele cu brioșe de la buturugă, anul ăsta FROG devine reper la Padina. Ocupăm poiana, așezăm mesele, pernele și păturile de picnic, gătim live în sesiuni matinale și de după-amiază, iar pe tot parcursul zilei te așteptăm pe drumul către Grotă cu mâncare magică și poțiuni relaxante.


Însă asta nu ne-ar face de neuitat, așa că transformăm încă o dată locul de chill, iar sâmbătă (26 iul) noaptea te ademenim să descoperi the Magic sPOT – picnicul nocturn misterios, la lumină de făclii și lumânări care devine după 22.00 Petrecere pe insulă! Cum care insulă? Insula din râu! (acum nu știm exact dacă e scufundată sau nu, așa că va fi petrecere pe sau pe lângă insulă) J


 Începem pe înnoptat, aprindem focul, încingem ceaunele, pregătim licorile și dăm tare ritmurile. Ai parte de seară de gătit cu FROG sub clar de lună, de mere magice fierbinți cu scorțișoară, nestinse în înghețată fină de vanilie și turtă dulce numai bună de îmblânzit pelinul din vinul fiert. Dacă te prinde a doua zi dimineața bulversat, te trezim cu bagheta magică și îți pregătim ouă amețite cu ceapă verde și măsline, cafea și brownie care alină orice durere.

Dar cum ajungi la the Magic sPOT? Urmează harta și confirmă prezența la 0723 346 140 și la event-ul de pe facebook: https://www.facebook.com/events/1446253742303836/.


Acum ne facem bagajele, deci ne vedem în poiană. Nu-ți fă griji, vom fi de recunoscut! J
Ziua suntem zâne, noaptea amestecăm în ceaune!

See ya!
Zânele FROG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu