sâmbătă, 31 august 2013

Plecate pe front - revenim în curând

Viziunea era să începem acest blog povestind despre toate lucrurile frumoase care ne inspiră.
Despre acele minuni culinare, ingrediente, locuri și rețete care ne-au fermecat și ne-au făcut să creăm FROG.

Totul este așa cum am planificat, vom deschide pe 15 septembrie însă, în loc să avem puțin răgaz să spunem povești până atunci, noi trebuie să ne ascuțim mintea și instinctele de luptă.





Lista noastră, mai puțin epică decât cea făcută de Beatrix Kiddo, cuprinde.
1. Ministerul Finanțelor care a reușit să fraudeze aplicația online pentru ajutor de stat http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-15464924-ministrul-finantelor-daniel-chitoiu-decis-anularea-procedurii-pentru-ajutorul-minimis.htm
2. Ministerul Economiei care ne cere o adeverință imposibil de obținut
3. O tanti de la Direcția de Taxe și Impozite Locale care vroia să ne bată când am încercat să obținem sus-numita adeverință
4. Și o întrebare fără răspuns - Care sunt șansele ca afacerea Roșia Montană să fie corectă, atâta timp cât statul român fraudează la un amărât de program de ajutor de stat?


Noi rămânem pozitive și luptăm în continuare. Dacă e ceva ce ne dovedește istoria iar și iar, este că nimic nu e de neschimbat. Basistul lui Roger Waters a cântat proiectat pe Casa Poporului, și puțini ar fi crezut acum 30 de ani că un sistem impenetrabil ar putea să cadă.

Deci încercăm să ne facem soarta și să continuăm lupta cu instituțiile care ne pun piedică în moduri atât de nedrepte.


***

Vreau să vă povestesc cum se face caramelised onion chutney cu zahăr brun, scorțișoară și puțin chilli. Și cum se așează cu grijă pe un blini cu gorgonzola.
Episodul următor.  Până atunci, o poză.




c.t.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu