marți, 10 septembrie 2013

Despre FROG Social Club

O afirmație poate surpinzătoare pentru cei care ne cunosc: nouă, celor trei fete de la FROG, NE PLAC PETRECERILE!  Surpinzatoare deoarece în ultimul an cel puțin, rar ne-au mai văzut prietenii  la față, cu atât mai puțin într-un astfel de context.  

Vă anunț pe toți cu această ocazie - prieteni vechi și prieteni viitori - că în toată această perioadă în care parcă am hibernat nu am făcut decât să ticluim PETRECERI!  MULTE . Dar mai ales frumoase și pline de imaginație.  

La început am fost cuminți în planurile noastre, am pornit de la concepte culinare, că deh, cu asta ne ocupăm (și ne place la nebunie ). Ne gândeam numai cum să va înnebunim cu mirosuri și gusturi cât mai exotice, sau naturale, sau ingenioase. Cu mâncăruri pe care le-am descoperit la alții ori  inventate de noi, din dorință de a nu lăsa nici un moment din viața noastră să fie banal.

Acum, mă uit pe lista  petrecerilor  viitoare și observ amuzată cât de mult s-au schimbat conceptele de la care plecăm în crearea unui eveniment. Ludic, suprarealism, avangardist, social, lejeritate, comunitate, călătorie sunt doar câteva din ele.  

Evident mâncarea este tot acolo, doar este un element de bază pentru orice party reușit. Ea ne dă energie, ne bucură și ne relaxează. Mâncarea bună te face să fii mai binevoitor față de gazdă, față de cel de lângă tine și poate față de tot ceea ce te înconjoară. Cred că din această cauza Kant își aduna interlocutorii la masa de prânz și nu la „un pahar” 

Sună complicat, nu? Cel puțin pentru cineva care spune că se ocupă de mâncare. Doar că noi nu asta facem de fapt. E doar o mască, pe care o dăm la o parte în evenimentele noastre. Ele sunt momentele în care vă reamintim frumusețea lumii exterioare și interioare, de imaginație și relaxare, de comuniune și comunicare reală. Pentru că suntem idealiste, curioase și energice și nu ne putem opri doar la mâncare... chiar dacă este excelentă.   

Revenind la afirmația de început: Ne plac petrecerile, dar nu oricum. Ne plac petrecerile care unesc oameni și le oferă ocazia de a se cunoaște mai bine, petreceri care nu sunt un simplu timp pierdut. 

Știm că sunteți mulți de aceeași părere cu noi!
 
r.p.





Roxana și câteva pachete de unt, înainte de un eveniment. Bucurie pură. 

(Borșul magic era pentru mama)

c.t.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu